Partners

360º Philosophy Management

360º PM training & coaching levert inspiratie, bewustzijn en kennis. Het geeft de mogelijkheid aan mensen om optimaal te presteren doormiddel van het vaardiger worden in het “grotere” plaatje zien. De deelnemers ontwikkelen een duurzame houding, waarmee ze zich op unieke wijze kunnen onderscheiden. In het kort: minder uitval, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke visie, gedrevenheid en duurzaam succes.

NH Hotels

Het Spaanse concern NH Hotels (NH Hotel Group) beheert een internationale keten van ruim 400 hotels, waaronder het bekende Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. NH Hotels blinken uit in service, faciliteiten en gastronomische klasse.

NH Collection Hotels

NH Collection is het upper upscale merk van NH Hotel Group en omvat vier- en vijfsterrenhotels die gevestigd zijn in historische en iconische gebouwen op strategische locaties. Door de combinatie van high-end gastronomie, technologische innovatie en design, biedt NH Collection onder het motto ‘feel the extraordinary’ haar gasten naar eigen zeggen een memorabele beleving en stellen de hotels zich ten doel om de verwachtingen van hun gasten te overtreffen.

Schoonmaakbedrijf Asito

Asito, onze partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor o.a. kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie behoort al jaren tot een van de best gewaardeerde schoonmaakbedrijven. Door hun aandacht voor mens en milieu loopt Asito op het vlak van sociale duurzaamheid voorop.

Hotelsource

Hotelsource is een onderdeel van Hotelpartner, de facilitaire totaalaanbieder voor de hotelbranche. Hotelsource is actief in ruim 50 hotels in Nederland. Door de juiste mensen, middelen en methoden te leveren ondersteunt Hotelsource de hotels bij het behalen van hun kwaliteitsnorm.

Clean 4 U Multidiensten

Clean 4 U Multidiensten is een organisatie die goed bekend staat bij bouw- en aannemersbedrijven. Deze bekendheid bij aannemers- en bouwbedrijven heeft Clean 4 U Multidiensten vooral te danken aan hun betrokken dienstverleners, die meestal vanaf het begin tot het einde op een bouwproject blijven.